wij eerst aan tafel op1.JPG

Aan tafel bij Paul de Leeuw & Astrid Joosten

Door Bo van Roeden

Ik reed naar Cadzand om de dag te vieren met Sophie. Ff lekker uitwaaien aan het strand en een bubbel drinken op het leven. Gewoon omdat het kan.

Eindelijk de parkeerplek gevonden en ter controle nog even snel mijn mail checken toen ik het bericht las van een productieleider van het programma OP1..

op1 logo met barra.JPG

Is dit een grap..?

Ik heb het denk ik 3 of 4 keer moeten lezen voordat het doordrong wat de bedoeling was van dat bericht. Hoe FCKN vet is dit?? Aan tafel schuiven bij OP1..? "het is een interessant concept en jullie platform is iets nieuws, verfrissend, en die dames met die grote vissen.. Jullie moeten meedoen'

Sophie komt aanlopen en wij hebben eerst samen even staan juichen en later dit kleine event met meer dan1 bubbel gevierd.

Mijn keuze

Ik mocht 2 dames meenemen naar de tafel van wie onze gastheer of vrouw nog niet bekend was. Sowieso wilde ik Lizette Beunders mee. Deze vrouw is power en met een goed verhaal. Zij is bondscoach van het NL damesteam Karpervissen en heeft het gepresteerd om samen met haar vrouw Bianca Venema het wereldkampioenschap op naam te zetten.

Zij en haar vrouw zetten zich al jaren in om het vrouwen vissen te promoten.

Je snapt dat die stoel voor haar was gereserveerd.

Er zitten veel toffe bekwame vrouwen in het Barracuda team. Ik wilde iig een tegenhanger voor het karpervisser en dan kom je automatisch in het roofvissen terecht.

Alle roofvis dames van het team hebben al aan iets mee gedaan of staat gepland behalve onze laatste aanwinst Regina Procee. Deze heerlijke nuchtere fries is prostaffer bij PML en staat haar mannetje op het water. Met eigen visboot trekt zij zelf de grote jongens eruit.

De club is compleet. Gelukkig waren zij net zo enthousiast als ik en nu moesten wij wachten op groen licht.

Op het laatste moment

Ik geloof dat het donderdag was dat wij hoorden dat het door zou gaan en nu werd ik toch wel wat zenuwachtig. Regina komt uit het hoge Noorden en samen zijn wij naar Amsterdam gereden om daar Lizette te meeten.

Wat bijzonder en ongelofelijk leuk om daar met zijn 3en naar Mediacafé te lopen.

Vlak voor de entree maakte Lizette nog even een leuk filmpje voor de socials

Lizette neemt nog even een videotje op voordat wij naar binnen gaan. 

Toch maar in de visagie

Uiteraard met je gezicht op tv gaat niet zonder even kritisch naar jezelf kijken, moet ik nog naar de kapper en winkelen voor nieuwe kleren..?

Nou ik draag bijna nooit make-up en uiteindelijk wat al jaren in de kast hangt aangetrokken.

Aangekomen en gesetteld in de ruimte waar er voor de opkomst wordt gewacht is ook de visagie.

Ik mag als eerste en wat heerlijk.. lekker prutsen aan mijn gezicht. En ook nog een hele leuke meid met wie ik heerlijk heb gelachen.

met lizette aan tafel op1 .JPG

Als wij drieën door de sminck zijn geweest druppelen ook de andere gasten binnen. Wij zitten o.a. samen deze avond met niemand minder dan Diederik Gommers en Sigrid Kaag aan tafel. Ik moet zeggen dat Sigrid Kaag toch wel een indrukwekkende verschijning is. Vrij ingetogen en toch zeer aanwezig. Niet wetende dat ik nog geen 36 min na deze gedachten eens flink wordt toegelachen (?) door deze dame.. 😂 ach ja, you can't have it all..

Paul de Leeuw loopt ineens voorbij en stopt om zich voor te stellen. Hij is leuk. Net zo leuk als op tv. Uiteraard wordt er even goed gelachen en het ijs is gebroken. Hij verteld dat zijn kinderen ook vissen.. helemaal top dus!

Ook met Astrid Joosten maken wij kennis vooraf, ik vond dat vroeger altijd een prachtige vrouw en dat is zij nog steeds.

wij eerst aan tafel op1.JPG
uitleg regiseur vooraf op1.JPG

En ineens is het tijd

Mondkapjes want wij moeten naar beneden daar waar het allemaal gebeurt. En ja... daar is het decor van OP1. Gezellig gepropt in een afgesloten ruimte met om de tafel en stoelen een rails voor die grote cameras. Wij maken kennis met de regisseur en mogen als eerste plaatsnemen. Lizette mag aan tafel aanschuiven en Regina en ik zitten daarbuiten. Eerlijk is eerlijk ik vind het prima want dan kan ik nog even rondkijken.

Iedereen neemt uiteindelijk plaats, water wordt ingeschonken, autocue staat aan en er wordt letterlijk hardop afgeteld.

Ik hoor Paul de Leeuw en Astrid de hoogtepunten noemen van deze avond en dat wij na de reclame terugzijn.

En toen dacht ik ineens.. omg.. ik zit hier dus bij een programma op nationale tv 😳😂

vooraanzicht tafel op1.JPG
aan tafel met sigrid kaag en diederik gommers.JPG

Ik zal niet verklappen hoe de uitzending is verlopen. Het liep iig. op een andere manier dan in eerste instantie was voorbereid door de productieleider maar evenzogoed was het een prachtige avond.

Ik heb genoten van Lizette & Regina en heerlijk gelachen, om Paul, om mijzelf want van een beetje zelfspot is nog nooit iemand dood neergevallen en het is zo heerlijk dat lachen. Het is siert het leven, dus heb een beetje plezier in het leven.

De uitzending is nog terug te zien via de link of NPO start.

https://www.npostart.nl/POW_04917760

Lizette Beunders; " Zo tof dat OP1 ruimte heeft geboden om te praten over de passie voor de hengelsport. En. dankbaar dat ik dit samen met BO en Regina mocht doen!"

Regina Procee: "Hoe gaaf is het om op nationale tv, met een groot publiek, over je passie te praten en te laten zien dat vrouwen hun mannetje staan binnen de hengelsport. Ik ben super dankbaar en trots op ons alle drie!"

Foto na de tijd paul de leeuw side.JPG
hard lachen meyt paul en lizette op1.JPG

 Contact

Follow

  • Facebook
  • Instagram