jasja%20snoek_edited.jpg

Water & Bijsterbosch

Jasja is Medewerker Natuur Waterwinning en Recreatie bij Dunea Duin & Water. Lees en beleef wat zij zoal tegenkomt in haar werk.

Eerst even voorstellen..

Jasja Bijsterbosch 27 jaar geboren in Den Haag en daar op gegroeid, voor de liefde ben 5 jaar geleden verhuisd naar het pittoreske Elburg. Door de hoeveelheid water rondom de veluwe ben ik eigenlijk nog meer gaan vissen.

 

De liefde voor het vissen is er met de pap lepel in gegoten, al vanaf kleins af aan werd ik  altijd meegenomen door mijn vader en opa, ben ooit eens  begonnen met een vaste hengel en vanaf mijn 13e zit ik al achter de karpers aan, nachtjes vissen en tripjes naar Frankrijk spreken tot de verbeelding, tussen door ook wel achter de baarzen aan gegaan maar daar ben ik sinds 2019 echt door gegrepen. Het vissen op baars snoekbaars en snoek ik ga daarom steeds meer waarderen.

Naast vissen heb ik ook nog de hobby’s Natuurfotografie Wandelen en vogelskijken eigelijk valt het heel vaak samen.

Liefde voor de natuur is iets wat tijdens mijn werk ook terug komt en heb ik het geluk dat ik weer terug ben bij Dunea Duin & Water, ik heb hier de functie Medewerker Natuur Waterwinning en Recreatie dat houd in dat ik de hele dag door buiten mag zijn en zorg dat het natuur gebied Meijendel er mooi bij ligt en kijken we wat er leeft en voorkomt. 

 

Mijn Pr Karper is 50 pond 

            Snoekbaars 57 cm 

            snoek en baars eerlijk gezegd niet gemeten